ΟΣΜ
 
Πληροφόρηση μελών
 
Πληροφόρηση
για το κοινό
 
Δραστηριότητα Συλλόγου
 
Χρήσιμα
 
���� ������ ������


Εκδήλωση Δ.Ο.Υ.Κ. 15/4/2011-Δημαρχείο Βόλου

Ο Δ.Ο.Υ.Κ. Βόλου με την ολοκλήρωση της δειγματοληπτικής έρευνας με στόχο την καταγραφή των καθημερινών συνηθειών και των απόψεων των δημοτών για την υγεία και την ποιότητα ζωής τους, παρουσίασε τα αποτελέσματα σε ειδική εισήγηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011.

Η έρευνα έγινε στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δ.Ο.Υ.Κ. στο δίκτυο Ε.Δ.ΔΗ.Π.Υ. και με στόχο την ένταξή του στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Υγιείς Πόλεις».

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το 1997 σε συνεργασία με το Α.Π.Θ. (Εργαστήριο Υγιεινής ? Τμήμα Κοινωνικής Ιατρικής), το τμήμα Αγωγής  Υγείας  της Διεύθυνσης Α`βάθμιας εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας, το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο», τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας και  άλλων τοπικών φορέων.

Η συλλογή  στοιχείων και πληροφοριών που ήταν απαραίτητα για την έρευνα, έγινε από ομάδα στελεχών, συνεργατών και εθελοντών του Δ.Ο.Υ.Κ.

Οι συνάδελφοι Γκολέτσος ΓιώργοςΜεγαγιάννη Χρύσα και Παπαστεργίου Φωτεινή ανέλαβαν εθελοντικά την εξέταση, φθορίωση και καταγραφή της στοματικής υγείας των μαθητών  που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ως εκπρόσωποι του Ο.Σ.Μ.

Δείτε φωτογραφίες εδώ και εδώ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
site created and hosted by