ΟΣΜ
 
Πληροφόρηση μελών
 
Πληροφόρηση
για το κοινό
 
Δραστηριότητα Συλλόγου
 
Χρήσιμα
 
���� ������ ������


Eκθεση DENTAL 4 - 6 Νοεμβρίου 2011 στο Expoathens

Η 18η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ & ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΙΣ 4-6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Ενας από τους παλαιότερους και πιο δυναμικούς εμπορικούς συλλόγους της χώρας, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Εισαγωγέων Οδοντιατρικών (Ε.Σ.Ε.Ο.) και η εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων ROTA ΑΕ, διοργανώνουν και φέτος την έκθεση DENTAL από 4 έως και 6 Νοεμβρίου 2011, στο σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο EXPO ATHENS.

Στη φετινή, 18η Πανελλήνια Οδοντιατρική & Οδοντοτεχνική Έκθεση, κορυφαίες και σημαντικές εταιρείες του κλάδου, θα παρουσιάσουν εκθέματα της τελευταίας διαθέσιμης τεχνολογίας, σε οδοντιάτρους, οδοντοτεχνίτες, εμπόρους, καθώς και στην επιστημονική κοινότητα.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Εισαγωγέων Οδοντιατρικών (Ε.Σ.Ε.Ο.) με κύριο στόχο να προάγει, μέσω της λειτουργίας του, την οδοντιατρική επιστήμη και τη θεραπεία των ασθενών, με αισιοδοξία για τον κλάδο σε σχέση με την πορεία της οικονομίας στη χώρας μας, αλλά παράλληλα με ενθαρρυντικά μηνύματα από την αγορά, υποστηρίζει, μέσω της έκθεσης DENTAL, τις προσπάθειες ανάπτυξης του κλάδου, τις επενδύσεις στην έρευνα, την τεχνολογία και τη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Εχουν περάσει ήδη δύο χρόνια από την επιτυχημένη και υποδειγματική διοργάνωση του 2009 καθώς η DENTAL διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί συνέχεια της παγκόσμιας έκθεσης Οδοντιατρικών της Κολωνίας. Στη φετινή DENTAL αναμένεται να παρουσιαστούν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις σε οδοντιατρικά και οδοντοτεχνικά μηχανήματα, οδοντιατρικά υλικά και εργαλεία, ακτινολογικά μηχανήματα, λογισμικό για οδοντιατρεία. Επιπρόσθετα, παρουσία θα δηλώσουν και όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, καθώς και οι εκδοτικές εταιρείες του κλάδου.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
site created and hosted by