ΟΣΜ
 
Πληροφόρηση μελών
 
Πληροφόρηση
για το κοινό
 
Δραστηριότητα Συλλόγου
 
Χρήσιμα
 
Τα νέα μας


Δ.Τ. 46ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ-ΛΗΞΗΚατεβάστε το συνημμένο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το 46Ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο με συνδιοργανωτές την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, το οποίο ήταν να πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Domotel Xenia Βόλου αλλά δυστυχώς η τελευταία θεομηνία «έπνιξε» τις εργασίες του Συνεδρίου, ευτυχώς όμως δεν το ακύρωσε.

Συγχαίρουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας και την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου για την έγκυρη αντίδραση τους στον σχεδιασμό της διαδικτυακής διεξαγωγής του συνεδρίου.

Η επιλογή των ομιλητών και των θεμάτων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και ανέβασε τον πήχη των απαιτήσεων των συνέδρων. Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά οι συμμετέχοντες δεν μπόρεσαν να απολαύσουν στιγμές συναδελφικότητας από κοντά καθώς και τις ομορφιές του Βόλου. Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας από την μεριά του, προσπάθησε να στηρίξει το Συνέδριο, έτσι ώστε παρά τις αντίξοες συνθήκες σύνεδροι και συνδιοργανωτές να αποκομίσουν επιστημονική επιμόρφωση.

Θα ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας καθώς και σε μια μελλοντική συνεργασία μας.

deltio typou deltio typou deltio typou deltio typou deltio typou deltio typou deltio typou deltio typou deltio typou
 
 
 
 
 
 
 
 
 
site created and hosted by